ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Ο Γεώργιος Παπασημάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Φυσικοθεραπεία-κινησιοθεραπεία.
Ομιλεί εκτός της μητρικής του Ελληνικής γλώσσας την Αγγλική και την Γερμανική και έχει γράψει αρκετά άρθρα, κείμενά και εργασίες και στις τρεις αυτές γλώσσες για θέματα που αφορούν την κινησιοθεραπεία και την εναλλακτική ιατρική όπως το περίφημο «η σωστή στάση-βάδιση-αναπνοή » το οποίο έχει επηρεάσει προς το καλύτερο τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας.
Έχει γράψει αρκετά κείμενα για την Ελληνική ιστορία Αρχαία και Βυζαντινή, όπως το «The History of Macedonia» το οποίο καταρρίπτει πλήρως τα ψεοδοεπιχειρήματα και κατά συνέπεια και τις διεκδικήσεις της σκοπιανής ηγεσίας επάνω στην Ελληνική γη της Μακεδονίας μας.
Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και περιοδικά («Στόχος, Α1, ευ ζην κλπ)
Τα τελευταία χρόνια, ο Γεώργιος Παπασημάκης εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές πολιτικού χαρακτήρα, με στόχο την ανάδειξη των Εθνικών και Κοινωνικών Θεμάτων που απασχολούν τον Ελληνισμό, όπως η τουρκική επιθετικότητα,το Κυπριακό,το Βορειοηπειρωτικό, η λαθρομετανάστευση, η οικονομική κρίση,η ανεργία,οι τράπεζες. Ιδιαίτερη αίσθηση είχε προκαλέσει η εμφάνιση του στις εκπομπές «σέχτες και αστυνόμοι», «στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών», «Καστελόριζο και Ρώ» με τον Στρατηγό Αιφαντή και τον Πρόεδρο των Πολεμιστών της Κύπρου 1974, «Το Κυπριακό σήμερα» με το προεδρείο των Κυπρίων Φοιτητών ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, «στρατιωτικά νεκροταφεία στη Βόρεια Ήπειρο» με τον μεγάλο Κωνσταντίνο Πλεύρη, Όνειρα και φαντασιώσεις» κλπ.
Διατέλεσε αντιπρόεδρος της Μ.Κ.Ο «Ερευνητικό Κέντρο Ελληνισμού» (ΕΡ.Κ.ΕΛ) και υπήρξε ο κύριος θεμελιωτής της.
Συμμετείχε στο πολιτικό Κόμμα ΛΑ.Ο.Σ απο το 2002 μέχρι το 2011. Απο το 2009 εως το 2011 κατείχε τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Βάρης-Βάρκιζας και Βουλιαγμένης και διεξήγαγε πολιτικό αγώνα και από το τηλεοπτικό κανάλι ΤΗΛΕΦΩΣ και αρθρογραφούσε στην εφημερίδα Α1. Η διάσταση απόψεων όσον αφορά την ταυτότητα και την ιδεολογία του Κόμματος καθώς η μη συμβατή με τον Εθνικισμό συμπεριφορά συγκεκριμένων βουλευτών και στελεχών του Κόμματος οδήγησε στην απόφαση του να αποστασιοποιηθεί και κατόπιν να αποχωρήσει με την ψήφιση του απεχθούς μνημονίου απο το ΛΑ.Ο.Σ.
Διεξάγει πολιτικό αγώνα για την Ελλάδα, τον απανταχού Ελληνισμό, την προβολή του Ελληνικού Πνεύματος, του Πολιτισμού και της Ιστορίας και πάνω από όλα για τις Σκλάβες Πατρίδες του Ελληνισμού και για τους Ελληνικούς πληθυσμούς που στενάζουν κάτω από το ζυγό των κατακτητών Τούρκων, Αλβανών, Σκοπιανων και Βουλγάρων.
Από τον Οκτώβριο του 2010 κατέχει την θέση του Προέδρου του Εθνικού Κέντρου Ελλήνων με στόχο τον ασυμβίβαστο αγώνα για το Έθνος, την Πατρίδα τα Εθνικά και τα Κοινωνικά Θέματα που απασχολούν τον Ελληνισμό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s