«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ! Θα πάμε σε πόλεμο με…

Εξαιρετική η δήλωση στα ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ του τέως υπουργού Εθνικής Αμύνης, επιτίμου Αρχηγού ΓΕΣ, Στρατηγού ε.α Φράγκου Φραγκούλη, για τον διαμορφούμενο, πανίσχυρο όπως τον ονομάζει, άξονα ΗΠΑ-Βρετανίας-Ρωσίας-Ισραήλ, στον οποίο, κατά τον Στρατηγό, θα προσχωρήσει σύντομα και η Γαλλία, ενάντια στην συρρικνούμενη, θλιβερή και υφεσιακή, γερμανοκρατούμενη Μεσευρώπη.

«Από τη μια οι Δυνάμεις του Ναυαρίνου, που μας έκαναν κράτος, από την άλλη οι δυνάμεις που μας υποδούλωσαν και μας κατέστρεψαν στην Κατοχή και την εποχή του Μνημονίου.

Διαλέγουμε και παίρνουμε», επισημαίνει ο Στρατηγός, στην δωρική, αλλά μεστή, αυτή δήλωση του, που είμαστε σίγουροι ότι θα συζητηθεί.

Διορατικός ο κ.Φράγκος βλέπει την πραγματικότητα που διαμορφώνεται στους στρατηγικούς σχεδιασμούς της παγκόσμιας σκακιέρας, επισημαίνοντας ότι η χώρα μας πρέπει να αναζητήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την ικανοποίηση των δικών της συμφερόντων, που σίγουρα δεν περνούν μέσα από την υποτέλεια στο μεσευρωπαϊκό 4 Ράιχ.

Διαβάστε την δήλωση του κ. Φραγκούλη Φράγκου.

«Η Ελλάδα έχει να επιλέξει μεταξύ του υπό διαμόρφωση πανίσχυρου άξονα ΗΠΑ-Βρετανίας-Ρωσίας-Ισραήλ, που θα κυβερνήσει τον κόσμο τον 21ο αιώνα, και στον οποίο θα προσχωρήσει σύντομα και η Γαλλία, και της συρρικνούμενης θλιβερής και υφεσιακής γερμανοκρατούμενης Μεσευρώπης, που “ψήνει στον φούρνο μικροκυμάτων” τα εναπομείναντα μέλη-αποικίες της.

Από την μία πλευρά οι Δυνάμεις του Ναυαρίνου, που μας έκαναν κράτος, από την άλλη οι δυνάμεις που μας υποδούλωσαν και μας κατέστρεψαν στην Κατοχή και στην εποχή του Μνημονίου. Διαλέγουμε και παίρνουμε».

Πηγή: ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ

πηγη
Σημείωση δική μας: Όλα καλά Στρατηγέ μου αλλά με όλο το σεβασμό, δεν μας έκαναν κράτος «οι δυνάμεις του Ναυαρίνου» αλλά το Αίμα των αγνών Ηρώων του 1821. Οι ξένοι επενέβησαν όταν είχε χυθεί ποταμός Ελληνικού αίματος και αφού η Τουρκία είχε λάβει βοήθεια και από όλα τα άλλα μουσουλμανικά κράτη όπως η Αίγυπτος, η Τυνησία και το Αλγέρι.

Ας μην ξεχνάμε την ανθελληνική στάση των Άγγλων στα αγγλοκρατούμενα επτάνησα και αλλού πριν αναλάβει το Υπουργείο εξωτερικών ο Μεγάλος Κάνινγκ.

Οι δε Ρώσοι πολλάκις μας είχαν εξωθήσει σε επαναστάσεις και πολέμους εναντίων των Τούρκων, (ορλωφικά, Λάμπρος Κατσώνης κλπ) και μετά μας εγκατέλειπαν αβοήθητους στο μαχαίρι του τούρκου, χρησιμοποιόντας μας ως αντιπερισπασμό για να λάβουν άλλα ανταλάγματα από την παραπαίουσα Οθωμανική τυρρανία.

Ο κύριος λόγος που επενέβησαν ήταν ότι αν κατέπνιγαν οι τούρκοι την επανάσταση είχαν σκοπό να εξαφανίσουν τελείως τους Έλληνες από την Ελλάδα. Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα την σωτηρία και ισχυροποίηση της Οθωμανικής τυρρανίας την οποία βέβαια δεν ήθελαν. 

Την ήθελαν μεγάλο ασθενή για εκμετάλευση (διομολογήσεις κλπ). Το ίδιο δεν ήθελαν την Ελληνική Αυτοκρατορία της Κωνσταντινουπόλεως κλπ. 

Κανένα ισχυρό κράτος δεν επιθυμούσαν στην περιοχή, γεγονός που ισχύει και στις μέρες μας. 
 

Γεώργιος Παπασημάκης    

from Blogger http://ift.tt/2rufLnI
via IFTTT

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s