Τουρκία: Σε 22 περιοχές κηρύχθηκε στρατιωτικός νόμος


Στην περιφέρεια Μπινγκόλ και ειδικότερα σε 22 περιοχές οκτώεπαρχιών κηρύχθηκε στρατιωτικός νόμος από τις 17 έως τις 31 Μαρτίου. Απαγορεύεται κάθε  διακίνηση των πολιτών στις περιοχές αυτές, λόγω της δράσης του τουρκικού στρατού κατά της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης του PKK, όπως σημειώνεται.

 
«Οι δράσεις αυτές έχουν αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο, αναστατώνουν τη ζωή των πολιτών, δεν έχουν το δικαίωμα να ταξιδεύουν ελεύθερα και να συμμετέχουν σε  κοινωνικές δραστηριότητες, θίγοντας έτσι τους πολίτες  και έχουν συχνά μεγάλη ταλαιπωρία για αυτούς. 
Ο κυβερνήτης της Μπινγκόλ, το πρώτο που κοιτάει, όμως, είναι η διασφάλιση της ζωής των πολιτών, η διασφάλιση της περιουσία τους, η συνέχιση της τρέχουσας ειρήνης σε ένα περιβάλλον ασφάλειας του κράτους  μας και τους έθνους μας, ώστε να προστατεύονται από κάθε είδους τρομοκρατικές απειλές και επιθέσεις.
Για αυτό σε 22 περιοχές  κηρύσσονται ζώνες ασφαλείας βάσει της σχετικής νομοθεσίας για τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης», αναφέρει η δήλωση(dha.com.tr).
 
 —

from Blogger http://ift.tt/2nAHT4N
via IFTTT

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s