ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ-Αυτή η σιδερένια πόρτα έκρυβε για 75 χρόνια ένα μυστικό που κανείς δεν έπρεπε να μάθει!(φωτο)


PORTA

Τι βρισκόταν πίσω από αυτή;
Το 1935 ο Dr. Thornwell Jacobs ήταν πολύ εκνευρισμένος με την έλλειψη έγκυρων πληροφοριών για τις σπουδές τους πάνω στους αρχαίους πολιτισμούς. Έτσι, αποφάσισε να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έφτιαξε την κρύπτη του πολιτισμού, μια χρονο-κάψουλα, που περιείχε μερικά από τα πιο παράδοξα πράγματα στον κόσμο.

Η κρύπτη βρίσκεται στην Ατλάντα και περιέχει σημαντικές ιστορικές πληροφορίες για το πως ήταν η ζωή στην γη. Δείτε τις παρακάτω εικόνες και σίγουρα θα εκπλαγείτε με μερικές από αυτές. Απολαύστε το ταξίδι στο παρελθόν!
Μέσα στην κρύπτη στεγάζεται πληθώρα παλαιών κειμηλίων, το ένα πιο παράξενο από το άλλο.Σε ένα μόνο ράφι υπάρχουν πάνω από 200 έργα μυθοπλασίας, μαζί με κουτιά που περιέχουν διάφορα πράγματα.Επίσης, υπάρχουν χιλιάδες εφευρέσεις που αντιπροσωπεύουν την τεχνολογία της κάθε εποχής.
Σκοπός της κρύπτης ήταν να διαφυλάξει τα πράγματα με έναν τρόπο διαφορετικό από τους προηγούμενους. Μια πραγματική χρονο-κάψουλα που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σημείο αναφοράς στο μέλλον.
Η κρύπτη φυλάσσεται πίσω από αυτήν την σιδερένια πόρτα στο υπόγειο του Πανεπιστημίου του Oglethorpe.
MAKELEIO.GR

from Blogger http://ift.tt/1S4n21H
via IFTTT

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s